CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

blink blink

Saturday, October 23, 2010

mimpi

mimpi.
subjektif ertinya kan.
selalu orang kata.
mimpi mainan tidur.
ye.
memang mainan.
bukan kebenaran.
sebab tu mimpi dr. SMS.
wahaaaaa.

mimpi tu pasal outdoor event yang rehan join.
nak berkayak.
tunggu turn.
then, dr. SMS tu ada sekali.
die ngan kawan rehan handle time tu.
borak2.
wahaaa lagi.
siap borak2.
giler betul mimpi nih.
hihihihhi.

then, dah lama.
packing stuff.
nak balik.
tempat tu ngan umah rehan.
dekat je.
before that.
ada makan2.
my family n kawan2 lain.
lebih kurang macam tu la kot.
tak jelas sgt.
yang jelas.
dr SMS tu je.
haahaaha.

then, tiba2.
dr SMS dtg kt tempat makan2 tu ngan baju lain.
means change from shirt to other cloth.
baju melayu songket warna purple.
see.
betapa giler punye mimpi.

rupa2 nya.
dia tukar baju camtu sebab his wife. dr H nak dtg.
ngan family.
now.
mimpi tu ttg kebenaran pulak kan.
dr dr SMS n dr H dah kawin.
boleh pulak masuk dalam mimpi saya.
T__T

masa tu nak tegur dr SMS.
nape tibe2 tukar baju lawa2.
tapi tak sempat tegur.
dah nampak dr H kuar dr kereta.
terus x jadi tegur dr SMS.
terus g tempat lain.
sebab taknak dr H salah faham ngan kitorang masa tu.

uish.
giler la mimpi mcm ni.
bikin saya senyum sepanjang hari.
ahahahahaa.
sebab saya tak obses n fanatik ngan dr SMS pun.
jadi, cmne boleh mimpi2 nih.
mungkin kesimpulan yang boleh dibuat.

dr sms ex-student UKM.
jadi, 25 oktober 2010 ni.
UKM dah start final exam.
JADI,
MARILAH MENGULANGKAJI PELAJARAN
UNTUK MENGHADAPI PEPERIKSAAN.

heheheehhe.
sekian kesimpulan untuk mimpi pelik tu.
^_^

2 comments:

Umi Nazierah said...

ksimpulan da kuar topik arrr.. ngeee :p gud luck!

BuNgA PuJaAn said...

heehehhhe.
at least ada kaitan la dr sms tu ngan student ukm nak exam.
hohoohhoo.
siap mimpi2 lagi.
kekekeekekke
good luck to u too friend.